Παρουσίαση Εταιρείας Μπαρμπίσης Ι. - Δεβέκος Μ. Ο.Ε.

Η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο MyKipos Αγροτική Κηποαρδευτική ιδρύθηκε το 1998 με έδρα τα Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την μελέτη και κατασκευή έργων πρασίνου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Επίσης δραστηριοποιείται και στην εμπορία γεωργικών εφοδίων.

Το έμπειρο επιστημoνικό και τεχνικό προσωπικό της αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή του περιβάλλοντα χώρου κατοικιών, αθλητικών εγκαταστάσεων, γηπέδων, πάρκων αναψυχής και επαγγελματικών χώρων, με ολοκληρωμένες και λειτουργικές προτάσεις.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην εγκατάσταση χλοοτάπητα με φυσική σπορά σπόρων γκαζόν ή την τοποθέτηση έτοιμου, καθώς και στην κατασκευή πέτρινων μονοπατιών, σιντριβανιών, βραχόκηπων με έντονη την παρουσία του υδάτινου στοιχείου όπως τεχνητές λίμνες, καταρράκτες και άλλα.

Η δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δέντρων, θάμνων και φυτών εγγυάται την αρμονία και την αισθητική του κήπου σας.

Η εταιρεία σχεδιάζει, προμηθεύει και τοποθετεί αρδευτικά δίκτυα και συστήματα αυτοματισμού και διαχείρισης αυτών. Η χρήση των πιο αξιόλογων και ποιοτικών υλικών ποτίσματος από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής αρδευτικού εξοπλισμού, εγγυάται την άριστη και μακροχρόνια λειτουργία του αρδευτικού σας συστήματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλήρη και εξειδικευμένο εξοπλισμό για την κατασκευή και συντήρηση του κήπου σας. Με το πέρας των εργασιών της κατασκευής του χώρου σας, η εταιρεία είναι κοντά σας με την τεχνική υποστήριξη και συμβουλές για να διατηρείτε όλο το χρόνο ένα καταπράσινο & υγιή κήπο.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top